Eagles Palace

Eagles Palace je hotel sa 5 zvezdica i jedno od retkih luksuznih rizorta u Grčkoj koje uspeva da se stopi u svoje okruženje, kombinujući besprekorne usluge i okruženje koje oduzima dah.

7060_eagles-palace-1_orig-1.jpg Lokacija

Eagles Palace se nalazi u živopisnom mestu Uranopolis na Halkidikiju. Okolina koja oduzima dah uključuje mističnu goru Atos i osvežavajuće zelenilo severne Grčke. Međunarodni aerodrom u Solunu udaljen je samo 90 minuta vožnje od Eagles Palace. Veličanstveni Uranopolis, aura Halkidikija i čarobno sunce Grčke u kombinaciji sa elegantnim okruženjem je ono što čini hotel zaista očaravajućim.

7062_eagles-palace-3_orig-1.jpg Smeštaj

164 sobe sa pogledom na more, luksuzni apartmani, apartmani sa bazenom i bungalovi dizajnirani su za elegantan život, pružajući očaravajući pogled. Prostrane sobe, besprekoran dizajn i nežne boje stapaju se sa prirodom, stvarajući utočište za vas i vašu porodicu. Svi apartmani su opremljeni Nespresso aparatima za kafu i LCD TV-om.

7065_eagles-palace-6_orig-1.jpg Usluga

Od internacionalne kuhinje do azijskih delikatesa i od romantičnih večera na terasi do celodnevnih barova, magična kuhinja Eagles Palace-a obećava vrhunske gastronomske trenutke u svakom od svoja 4 restorana i 4 bara. Eagles Palace je nedavno dobio titulu najboljeg dnevnog spa centra na svetu. Zahvaljujući saradnji sa kompanijama Elemis i Apivita, masaže i dnevni paketi se smatraju jedinstvenim među većinom rizorta u Grčkoj. Zlatna peščana plaža hotela vas poziva da zaronite u kristalno plavo more. Takođe, možete uživati u bazenu sa morskom vodom koji je okružen izobiljem mediteranskog bilja i cveća.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika