Eagles Villas

Savršene za luksuzni porodični odmor i idealane čak i za najizbirljivije putnike, Eagles Villas je vrhunski porodični rizort pored plaže na obali Egejskog mora. Elegantne Eagles Villas, otvorene u aprilu 2017. godine, deo su rizorta Eagles Palace.

14357_eaglesvillas18_orig-1.jpg Lokacija

Samo 90 minuta vožnje od aerodroma u Solunu deli vas od sjajnog Eagles Villas Resorta. Na samo 5 minuta od živopisnog Uranopolisa, na poluostrvu Halkidiki, rizort se može pohvaliti lokacijom tik uz more. Pored veličanstvene prirodne lepote, resort je okružen impresivnom Svetom Gorom, u spektakularnoj prirodi severne Grčke.

14347_eaglesvillas8_orig-3.jpg Smeštaj

Ušuškane usred zelenog pejzaža, sa smirujućim pogledom na svetlucavo more, sve vile s pravom poseduju pridev: luksuzne. Svaka od 40 vila odlikuje se minimalističkim stilom čistih linija, prostranim dnevnim boravkom, opremljenom čajnom kuhinjom i prekrasnim spoljnim tuševima. Otvoreni bazen upotpunjuje glamurozni dizajn vila. Sve vile imaju nameštenu terasu koja je idealna za uživanje u zadivljujućem pogledu na privatnu plažu rizorta.

14342_eaglesvillas3_orig-1.jpg Usluga

Zajednički prostori su savršeni za putnike sa decom. Postoje otvoreni i zatvoreni bazeni, kao i poseban prostor za decu sa bazenom. Za ljubitelje aktivnog odmora na raspolaganju su potpuno opremljena teretana i 2 teniska terena. Gostima Eagles Villas-a je na raspolaganju ceo rizort Eagles Palace i mogu uživati u mnogim pogodnostima. Slobodno iskusite nagrađivani spa centar, veliku privatnu plažu, vodene sportove i PADI ronilački centar i četiri restorana i četiri bara Eagles Palace-a. U vilama je moguće uživati u privatnom obedovanju, uz izbor jela iz privatnog menija.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika