Ikos Olivia

U hotelu Ikos Olivia šik dizajn ide ruku pod ruku sa suptilnom elegancijom i ističe ono najbolje što možete očekivati u zalivu Toroneos.

ikos olivia smestaj Lokacija

Hotel se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u zalivu Toroneos, na prelepom Halkidikiju, gde se ovo savremeno remek delo prostire na savršeno uređenih 9 hektara. Okružen bujnim šumama, šarmantnim naseljima i netaknutim plažama, udaljen je samo 45 minuta vožnje od aerodroma u Solunu.

9559_ikos-1_orig-1.jpg Smeštaj

Prostrane sobe, suite-ovi i bungalovi imaju pogled na zeleni pejzaž, plavo more, prelepo uređene privatne vrtove, bazene i prostrane terase. Svetle, prostrane i moderno dizajnirane sobe, suite-ovi i bungalovi imaju prozore od poda do plafona.

ikos olivia Usluga

U restoranu Ouzo uživajte u a la-carte meniju šefa kuhinje Lefterisa Lazarua sa Michelin zvezdicom, koji gostima pruža tradicionalnu grčku kuhinju sa potpuno modernim zaokretom upotpunjenim selekcijom vina. U Fusco-u, šef kuhinje sa Michelin zvezdom Andrea Fusco dodaje svoju magiju ovim savršeno oblikovanim jelovnicima, dajući vam priliku da uživate u italijanskoj kuhinji u svom najboljem izdanju. Najfinije ukuse iz Kine, Tajlanda i Indije možete probati u Anaya restoranu. Iskusite atmosferu u restoranu Provence, dok stručni kuvari kreiraju divna jela iz Provanse. Uživajte u četiri hotelska bazena, uključujući bazene za bebe i decu. Opustite se uz vrhunski spektar tretmana renomiranog francuskog brenda lepote u spa centru The Ikos Spa by Anne Semonin.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika