Sani Asterias

Sani Asterias sa svojom intimnom atmosferom, okružen tirkiznim vodama Egejskog mora nudi elegantne i luksuzno stilizovane suite-ove, dizajnirane da učine vaš boravak zaista nezaboravnim.

Sani Asterias Beachfront 2 2880x2158 Lokacija

Posebno mesto gde priroda i čovek postoje u harmoniji. Ekološki rezervat koji se prostire na 400 hektara, sa beskrajnim zlatnim plažama, očaravajućim kristalno čistim vodama Egejskog mora i veličanstvenim borovim šumama poluostrva Kasandra. Sani Resort će premašiti vaša očekivanja u svakom pogledu. Gleda na planinu Olimp i blizu je veličanstvenih, ali netaknutih plaža na poluostrvu Sitonija.

Sani Asterias Beachfront 2880x1940 Smeštaj

Izuzetno prostrani suite-ovi su dizajnirani u savremenom stilu i imaju privatne terase sa spektakularnim pogledom na Egejsko more ili marinu. Raskošno mermerno kupatilo dolazi u kompletu sa senzualnim asortimanom kometike, kako biste uživali pod osvežavajućim tušem ili đakuzi kadom. Nespresso aparat, klima uređaj i Wi-Fi veza su samo neki od mnogih detalja koji se mogu naći u vašem suite-u.

Sanigastronomy21 0215 1466x2200 Usluga

Vaša ekskluzivna privatna plaža sa mekim belim peskom je odmah ispred vaših vrata. Ako više volite da provodite vreme pored bazena, mirno okruženje privatnog bazena će obezbediti da vas ne ometaju. Za opuštanje i revitalizaciju posetite Spa Suite u Porto Sani-ju i otkrijte pravo utočište za okrepljenje tela i duha. U Water baru možete se opustiti u sofisticiranom okruženju i uživati u znamenitostima Sani Marine uz džez svirke i prepoznatljive koktele. Veranda elegantnog restorana na vodi sa pogledom na marinu je idealno okruženje za istraživanje izuzetnog a la carte menija, kreiranog od strane kuvara sa Michelin zvezdicom.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

SPECIJALNA PONUDA

10% popusta za sve rezervacije do kraja avgusta, za period putovanja od 20.08.2023. do 10.09.2023. na minimum 5 noćenja.

 

Specijalna pogodnost za rezervaciju sobe Two Bedroom Deluxe Family Suite Marina Front za period putovanja od 03.09.2023. do 14.10.2023. na minimum 5 noćenja – smeštaj za 3. i 4. odraslu osobu, kao i za decu je besplatan.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika