Sani Dunes

Dobrodošli u novi privatni i moderan Sani Dunes. Šik destinacija u kojoj sofisticirani ambijent, izuzetna kuhinja i „adult only“ okruženje obećavaju najtopliju dobrodošlicu.

Sanidunes Varotsos 2880x2038 Lokacija

Smešten na samoj obali zadivljujućeg poluostrva Kasandra, sa fantastičnim pogledom na svetlucavo Egejsko more, gosti koji borave u Sani Dunes imaće koristi od privilegovane lokacije na plaži, u blizini raznovrsnih butika i restorana Sani marine.

Dlx Beachfront Dlx One Bedroom Suite Grand Balcony 2880x1961 Smeštaj

Savremeni smeštaj obuhvata 80 izuzetno prostranih Junior Suite-ova i Panorama Junior Suite-ova, kao i 56 dvokrevetnih i porodičnih soba, koje su opremljene modernim, ručno rađenim mediteranskim elementima. Nudeći najveći komfor i luksuz, sve sobe se mogu pohvaliti mirnim pogledom na bujne zelene vrtove i bazene Sani Dunes, a neke imaju i zadivljujuće lokacije na plaži sa panoramskim pogledom na more.

Sanigastronomy21 1974 2880x1920 Usluga

Savršeno opuštanje vas očekuje u Sani Dunes, bilo da se radi o koktelu pre večere u baru pored bazena ili jednostavno uživanju u sjajnom razgovoru uz divnu hranu. Tri bara Sani Dunes-a donose osvežavajuća pića 24 sata dnevno, sa tri prvoklasna restorana, koja služe izuzetnu hranu u sofisticiranom okruženju. A za one koji žele da se prepuste vrhunskom uživanju, spa centar Sani Dunes nudi tretmane za podmlađivanje koristeći ekskluzivne proizvode Anne Semonin u šest privatnih soba za tretmane, uključujući apartman za parove sa privatnim parnim kupatilom.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

SPECIJALNA PONUDA

10% popusta za sve rezervacije do kraja avgusta, za period putovanja od 21.08.2023. do 29.08.2023. na minimum 5 noćenja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika