Sani Beach

Najveći hotel Sani Resort-a gleda na azurne vode, okružen plažama sa belim peskom dužine 7 km. Od vodenih sportova i brdskog biciklizma do opuštanja u spa centru, raskošno okruženje Sani Beach-a nudi jedinstvena iskustva za celu porodicu.

Bousoulas Beach Bar 2880x1920 Lokacija

Sani Beach se nalazi u okviru spektakularnog Sani Resorta u regionu Halkidikija, na Kasandri. S pogledom na Egejsko more i zlatni pesak, ovaj hotel sa šest spratova obećava luksuzna iskustva za celu porodicu. Na manje od 1 km, naći ćete marinu Sani, koja je dom luksuznih jahti, vrhunskih butika i nekoliko priznatih restorana. Iznajmite čamac iz Sani Marine da biste iskusili zadivljujuću obalu Halkidikija. Aerodrom Solun je udaljen oko 72 km od hotela.

Sani11 0092s Tel V2020 2880x1920 Smeštaj

Od dvokrevetnih soba do porodičnih suite-ova, sunčanih balkona, privatnih bašta i prozora od poda do plafona, širok izbor soba odgovara svačijim željama i potrebama. Spektakularno hotelsko iskustvo, promišljeni detalji svake sobe, od Bose SoundDock-a do proizvoda Anne Semonin, pružaju luksuzni i savršeni odmor.

Sani Beach Ammos Restaurant 2880x1920 Usluga

Bez obzira da li volite roštilj inspirisan Nju Orleansom ili tematski bife, uživajte u klasičnom grčkom gostoprimstvu u Sani Beach-u dok istražujete barove i restorane, isprobavajući jela iz celog sveta. Hotel koristi sveže, lokalne proizvode, u kojima se najbolje uživa na otvorenom sa pogledom na okean. Voćni smutiji za doručak, sunčanje pored bazena i 24/7 room service su vam na raspolaganju. Osvežite um, telo i duh posetom MySpa, gde je opuštanje zaista umetnički doživljaj i prepustite se umirujućim tretmanima koje je dizajnirala Anne Semonin, sa sastojcima prilagođenim svakoj od vaših jedinstvenih potreba.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

Savet eksperta

Doživite nezaboravnu magiju mediteranskog zalaska sunca – ili blistavog plavetnila Egejskog mora – na besplatnom krstarenju, koje polazi svako jutro i veče iz Sani Marine.

SPECIJALNA PONUDA

10% popusta za sve rezervacije do kraja avgusta, za period putovanja od 08.10.2023. do 14.10.2023. na minimum 5 noćenja.

 

10% popusta za rezervaciju sobe Two Bedroom Family Suite Sea View, Two Bedroom Family Suite Beach Front i Deluxe Two Bedroom Family Suite Sea View do kraja avgusta, za period putovanja od 02.09.2023. do 27.09.2023. na minimum 5 noćenja.

 

Besplatan pun pansion za rezervaciju sobe Two Bedroom Family Suite Sea View, Two Bedroom Family Suite Beach Front i Deluxe Two Bedroom Family Suite Sea View do kraja avgusta, za period putovanja od 02.09.2023. do 17.09.2023. na minimum 5 noćenja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika