Simantro Beach

Hotel Simantro Beach vam nudi nezaboravan boravak na odmoru ili poslovnom putu. Uživajte u primorskom gostoprimstvu pored prelepog Egejskog mora. Hotel Simantro Beach karakterišu jedinstveni vizantijski elementi, a činjenica da je izgrađen u stilu čuvenih svetogorskih manastira, čini da gosti osete spokoj i prirodnu lepotu ovog mesta.

Simantro Pool 16 0038 2 Lokacija

Hotel Simantro Beach se nalazi na severozapadu poluostrva Kasandra u poznatoj oblasti Sani, na samo jedan sat vožnje od Soluna i međunarodnog aerodroma.

Siamtro Double Room 16 0115 Smeštaj

Hotel nudi širok izbor soba: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe i suite-ove, idealne za parove i porodice. Takođe je moguće obezbediti i međusobno povezane sobe. 346 komfornih, prostranih i potpuno opremljenih soba sa balkonom ili terasom, sa delimičnim pogledom na more, nalazi se u 15 zasebnih zgrada koje su podeljene u dve grupe: one u blizini obale i one sa pogledom na šumu.

Simantrohotel 1 Usluga

Hotel Simantro Beach nudi širok izbor jela u odličnim restoranima i tavernama. Možete birati između raznovrsnih a la carte restorana i restorana na bazi švedskog stola, sa ukusnim autentičnim grčkim i mediteranskim jelima, uz veliki izbor odličnih grčkih vina. Hotel Simantro Beach takođe nudi četiri različita bara, zato ne propustite opuštajući Beach bar pored mora, bar pored bazena, elegantan lobi bar i večernji bar sa svećama i romantičnom atmosferom. Bilo da tražite prelepo utočište za opuštanje, aktivan odmor ili novi recept za rekreaciju i zabavu, hotel Simantro Beach nudi izvanredno iskustvo za sve svoje goste; otvoreni i zatvoreni bazeni, privatna peščana plaža sa barovima, beauty & SPA centar i mnoge druge sadržaje.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

Savet eksperta

Ukoliko ste zaljubljenik u prirodu i biciklizam, hotel nudi razne opcije biciklističkih tura u svom Bike Club-u.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika