Vila Persephone

Posmatrajte tradicionalne kefalonske ribarske čamce kako prolaze obalom iz udobnosti ekstravagantne vile koja nudi vrhunski smeštaj sa udobnim sobama i prostorima za odmor koji omogućavaju maksimalno opuštanje.

8053_whitekey-villakelia-kefaloniaf-89_orig-1.jpg Lokacija

Vila se nalazi u blizini Fiscardo-a, slikovitog i prelepog grčkog lučkog mesta na severnom delu Kefalonije, najvećeg od sedam jonskih ostrva. Okružena prelepom prirodom sa panoramskim pogledom na okolinu, pozicija vile garantuje nezaboravan i opuštajući boravak. Vila je udaljena oko 1 sat i 15 minuta od aerodroma Argostoli.

8054_whitekey-villakelia-kefaloniaf-30_orig-1.jpg Smeštaj

Glavna zgrada se sastoji od dnevnog boravka i trpezarije, potpuno opremljene kuhinje i mezanina sa kancelarijom. Topla i prijatna paleta boja sa nijansama braon, bež i srebrne stvara umirujuću atmosferu ispunjenu suncem. Glavna spavaća soba sa sopstvenim kupatilom je takođe u glavnoj zgradi. Sekundarna zgrada se sastoji od 2 dvokrevetne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom na donjem nivou, sa izlazom na terasu, i veoma prostrane dvokrevetne spavaće sobe sa dva kupatila.

8055_whitekey-villakelia-kefaloniaf-39_orig-1.jpg Usluga

Možete uživati u svom velikom bazenu veličine 12×7 metara i velikoj terasi sa otvorenim trpezarijskim prostorom u senci pergola. Na raspolaganju su vam dnevna usluga sobarice, kao i pomoć pri putovanju i usluge konsijerža. Vila je potpuno klimatizovana i ima Wi-Fi internet.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika