Ikos Aria 5*

Otkrijte Ikos Ariju, gde je savremeni stil upotpunjen istorijskom kulturom, smešten na preko 20 hektara belog peska i bistre azurne vode.

Ikos Aria Blue View 2880x1614 Lokacija

Ikos Aria se nalazi direktno na plaži, na jugozapadnoj obali Kosa, 20 minuta vožnje od aerodroma i 45 minuta od živahnog grada Kosa.

1010 Ikos Aria Deluxe Junior Suite Private Garden Sea View 2 6683x4455 2880x1919 Smeštaj

Utočište stila i sofisticiranosti, Ikos Aria nudi savršeni pogled na Egejsko more i bujne vrtove koji stvaraju blistavu pozadinu za prostrani smeštaj, dok nenaglašena elegancija i luksuz podupiru dekor svake sobe i suite-a. Sve sobe i suite-ovi imaju balkon ili privatnu baštu, a Deluxe Bungalow Suite nudi i privatni bazen.

Ikos Aria Seasons Restaurant 2859x2100 Usluga

Prepustite se mirnom zvuku talasa koji zapljuskuju i tihoj muzici uz koktel u baru pored bazena na plaži i prepustite se kulinarskim kreacijama sa menija koje su osmislili kuvari sa Michelin zvezdicama. Od italijanskih do grčkih specijaliteta, azijskih aroma do španske i francuske kuhinje, sve to prati izbor od više od 300 vrhunskih vina. Sa osam restorana, devet barova i besplatnim Dine Out iskustvom u lokalnim restoranima, očekuju vas nezaboravna kulinarska iskustva. Opustite se uz prefinjene jutarnje spa tretmane, istražite živahne lokalne gradove, pijuckajte koktele dok sunce zalazi i uživajte u svemu što Ikos Aria nudi.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika