Mitsis Summer Palace Beach Hotel 5*

Mitsis Summer Palace Beach Hotel je Ultra All Inclusive rizort sa 5* na ostrvu Kos, sa prekrasnim pogledom na Egejsko more, ostrvo Nissiros i zaliv Kardamena.

Dcim100mediadji 0063.jpg Lokacija

Mitsis Summer Palace Beach hotel je smešten na ostrvu Kos, na plaži nagrađenoj Plavom zastavom, sa prekrasnim pogledom na Egejsko more, ostrvo Nissiros i zaliv Kardamena. Hotel je udaljen oko 5 km od centra Kardamena, oko 35 km od centra Kosa i oko 15 km od međunarodnog aerodroma Kos.

4 1 Mitsis Kos Summerpalace Room Sup Double Sv2 Smeštaj

Smeštaj obuhvata 252 sobe i suite-ova, koji odražavaju tradicionalno gostoprimstvo u kombinaciji sa uslugama raskošnog hotela. Sobe nude pogled na prelepo i mirno okruženje. Sve sobe imaju prostranu spavaću sobu i popločano kupatilo sa kadom. Pažljivo uređen u savremenom stilu i prelepim drvenim nameštajem, smeštaj u hotelu Mitsis Summer Palace Beach pruža sve pogodnosti za savršen boravak.

18 Mitsis Kos Summerpalace Bar Dusk 5819 Usluga

Hotel nudi širok izbor hrane i pića u svoja 3 a la carte restorana, 6 barova i jedinstvenom večernjem roštilj-baru, a panoramski pogled na more se pruža iz svih restorana i barova. Možete uživati u prelepoj plaži ili u renoviranim bazenima, ili u velikom izboru aktivnosti, kao što su teniski turniri, odbojka na pesku, gimnastika, aerobik, vaterpolo, plivanje, časovi plesa i još mnogo toga. Uz doplatu, gosti mogu uživati u jedinstvenim izletima čamcem, jahanju konja i ponija i sportovima na vodi.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika