OKU Kos

OKU Kos je jedinstven koncept hotela za moderne putnike koji imaju visoke standarde za udobnost i imaju oko za odličan dizajn. Hotel je rajsko utočište za ljubitelje opuštenog načina života i toplog grčkog mora.

14953_170418-cck-masterplan_orig-1.jpg Lokacija

OKU Kos se nalazi na severnoj obali ostrva Kos, u primorskom gradu Marmari, gde se široka dolina susreće sa dugačkom peščanom plažom.

14952_casacook-kos-mockup-by-georgroske-gr-5051-highres1_orig-3.jpg Smeštaj

Sobe i suite-ovi su grupisani oko dvorišta i vrtova sa zajedničkim i privatnim bazenima. Sobe su dizajnirane sa stilom i pružaju udobnost, sa COCO-MAT dušecima, tuševima, mini-barovima, besplatnim WiFi internetom i klima uređajem, sve uređeno u minimalističkom stilu.

14949_casacook-kos-mockup-by-georgroske-gr-4856-highres_orig-1.jpg Usluga

OKU Kos Beach Club sadrži bar, salon, restoran i glavni bazen. Zamišljen kao lifestyle boutique hotel, zajednički prostori su najznačajniji deo OKU Kos hotela. Restoran koristi sastojke uzgajane na susednoj farmi i služi sveža i lagana jela. Takođe, možete uživati u veslanju, jahanju i časovima joge na terasi. Hotel ima najsavremeniju teretanu, zatvoreni bazen i spa centar gde gosti mogu da uživaju u sauni, hamamu i masažama i kozmetičkim tretmanima koristeći lokalno bilje i prirodne proizvode.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika