Atlantica Nissaki Beach 4*

Smešten pored plaže u spektakularnom prirodnom okruženju, Atlantica Nissaki Beach predstavlja udoban, prostran hotel na odličnoj poziciji sa pogledom na sopstveni zaliv. Hotel se nalazi na dugačkom delu šljunkovite plaže i okružen je maslinjacima. Njegovi sadržaji, prijatan ambijent i odlična lokacija čine ga idealnim izborom za savršen odmor na plaži.

Atlantica Nissaki Beach 5 Lokacija

Atlantica Nissaki Beach je savršeno lociran na obodu popularnog mesta Nissaki koje se nalazi na severoistočnoj obali Krfa i pruža nesmetan pogled na Jonsko more. Glavni grad Krf je udaljen samo 23 km i svakako ga vredi posetiti dok ste na odmoru, a lako je dostupan javnim prevozom ili automobilom.

Atlantica Nissaki Beach 8 Smeštaj

Sobe i suite-ovi hotela Atlantica Nissaki Beach nude udoban i relaksirajući odmor. Hotel poseduje 239 soba sa privatnim balkonima sa kojih se pruža direktan, bočni pogled na more ili pogled na okolinu hotela. Sobe i suite-ovi (22-50 m2) su uređene svetlim bojama i imaju nameštaj od drveta, a opremljene su kupatilom, klimom, balkonom, direktnom telefonskom linijom, mini frižiderom (na zahtev) i SAT TV-om.

Atlantica Nissaki Beach 3 Usluga

U sklopu hotela se nalaze 2 restorana, lobi bar, bar pored bazena, tri otvorena bazena, prostrana terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela, menjačnica i suvenirnica. Gostima su dostpuni besplatno peškiri za plažu i bazen. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi obilje sportskih i rekreativnih sadržaja, uključujući teren za odbojku na plaži, teniski teren, spa centar, bilijar. Usluge ronilačkog centra i sportova na vodi su dostupni svim gostima uz doplatu. Hotel ima sopstveni parking.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika