Delfinia Hotel

Hotel Delfinia na jugu Krfa je okružen zelenim baštama sa drvećem, cvećem i lokalnim biljkama koje vas vode sve do plaže i Jonskog mora. Ovo je idealno mesto za sve one koji žele da se opuste i napune energijom.

Delfinia19 0523 Resized Lokacija

Hotel Delfinia se nalazi u južnom delu Krfa, odmah pre ulaska u mesto Moraitika. Udaljen je oko 18 km od međunarodnog aerodroma Krf, na otprilike 30 minuta vožnje.

Delfinia19 0764 Resized Smeštaj

Tri glavne zgrade hotela sa ukupno 184 sobe su u savršenom skladu sa svojim okruženjem, dok obuhvataju zelenilo i vrtove od 16 hektara. Svaka soba je u potpunosti opremljena, sa elegantnom dekoracijom i obiljem prirodnog svetla. U kombinaciji sa savremenim sadržajima, vaš boravak će biti nezaboravno iskustvo.

Delfinia19 0852 Resized Usluga

Restoran Feakes vam pruža priliku da probate tradicionalnu grčku i krfsku kuhinju sa jelovnikom koji se svakodnevno obnavlja i služi na bazi švedskog stola. Taverna Nafsika vam omogućava da uživate u specijalitetima na roštilju pored plaže. Kirki beach bar je otvoren od ranog jutra i služi kafu i sokove do kasno uveče uz koktele i pića uz raznovrstan muzički program. Možda uronite u bazen ili opustite se u toplom đakuziju? Zabava i sladoled na plaži? Osvežavajuće piće u hotelskim salonima i suncobranima? Predlozi hotela su brojni, izbor je na vama.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika