Domes Miramare, a Luxury Collection Resort 5*

Biti svoj je vrhunski luksuz. Naročito kada to doživljavate u mirnom, opuštenom i elegantnom rizortu samo za odrasle od 16+! Domes Miramare na Krfu je novo, fascinantno poglavlje u priči o jednoj od najpoznatijih zgrada moderne Grčke, koju je dizajnirao Charalambos Sfaellos, a nekada je bila u vlasništvu porodice Onassis.

Ezgif 4 01bf3b4dc8 Lokacija

Domes Miramare se nalazi u mestu Moraitika, na samoj plaži i mirnom mestu. Rizort ima privatnu plažu koja se proteže tačno ispred ulaznih vrata i opremljena je ležaljkama.
Međunarodni aerodrom Krf je udaljen oko 19 km, a stari grad Krf oko 21 km.

Ezgif 4 8ff81d394a Smeštaj

Dizajnirane u krem i bež paleti, luksuzni jednosobni ili dvosobni apartmani otvorenog plana sastoje se od king size kreveta ili dva odvojena kreveta, sopstvenog mermernog kupatila sa mozaičkim umivaonikom i tuš kabinom. Ukrašen elementima prirodnog drveta; stolovi od belog mermera i stolice od debla drveća opremaju prostor, poprskan svetlim letnjim nijansama ručno biranih domaćih i međunarodnih umetničkih dela. Napolju, iza balkona ili terase, izaberite pogled na plažu ili na more i prošetajte kroz pet vekova staru baštu maslina i veliki travnjak do privatne plaže, glavnog bazena, restorana i barova.

Ezgif 4 9e7bc04adf Usluga

Naći ćete neke od najboljih restorana na Krfu upravo ovde u Miramareu, uključujući restoran Nobilis Fine Dining. Od klasičnih grčkih jela do internacionalne gurmanske kuhinje, birajte između doživljaja mediteranskog obedovanja koji predstavljaju pravo putovanje ukusa. Tri izvanredna bara nude vrhunski šampanjac, poznate koktele pored bazena i uživanje u zalasku sunca. Od pažljivog stručnog osoblja, preko detalja do upotrebe prestižnih brendova kao što su Elemis i Codage Paris, spa iskustvo u rizortu je jedinstveno.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika