Domes of Corfu, Autograph Collection 5*

Zaklonjen u borovoj šumi, luksuzni porodični rizort Domes of Corfu nudi autentično iskustvo odmora na Krfu. Udobnost i luksuz u boho stilu sa kristalno čistom vodom na samo nekoliko koraka od rizorta pruža nezaboravne letnje dane provedene sa porodicom.

Ezgif 3 488588aca0 Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Glyfada, na blagoj padini sa prekrasnim panoramskim pogledom na zaliv, direktno na dugačkoj peščanoj plaži. Udaljenost od aerodroma i starog grada Krfa je oko 16 km.

Ezgif 3 9bbb1b08af Smeštaj

Boemski pogled na luksuz pruža vrhunski komfor, sa punim spektrom opcija i pogodnosti za parove i porodice. Od dodatne privatnosti do dodatnih krevetića, hotel nudi čitav niz opcija za goste svih uzrasta. Opustite se u elegantnom smeštaju i uživajte u večernjem povetarcu u svom privatnom dvorištu ili prostranoj verandi, okruženi umirujućim prirodnim tonovima i vrhunskim materijalima.

Ezgif 3 3f1e88a36f Usluga

Sveži sastojci, kreativna grčka i internacionalna kuhinja, autentična lokalna jela i savremeni gastronomski trendovi, Domes Of Corfu nudi bogato kulinarsko iskustvo. Soma Spa nudi priliku da se opustite i uronite u svet zdravlja, crpeći inspiraciju iz mitskih priča Krfa i prirodnog pejzaža koji oduzima dah. Za one koji žele da aktivno provedu svoj odmor, hotel nudi Gym Pavilion, vrhunski fitnes centar.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika