Grecotel Corfu Imperial 5*

Grecotel Corfu Imperial je verovatno najupečatljiviji hotel u Grčkoj, smešten iznad maslinjaka na kraju panoramskog poluostrva Kommeno. Svet primorskih maslina, palmi, uvala na plaži i finih restorana, hotel nudi sve što je potrebno za vaš savršeni odmor.

18 Panoramic Sea Views Corfu Imperial Greek Grecotel Five Star Holidays 20973 Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Gouvia, u oblasti Kommeno. Peščana plaža je direktno ispred hotela, a 3 prelepe uvale privlače ljubitelje peska i mora. Od grada Krfa hotel je udaljen oko 12 km, a do međunarodnog aerodroma na Krfu oko 14 km.

48 Deluxe Suite Sea View Bedroom Grecotel Corfu Imperial 37167 Smeštaj

Elegantne sobe sa panoramskim pogledom, bungalovi okruženi borovima, porodična oaza Il Boschetto među zelenim maslinjacima i šarene bašte Corfu Imperial-a.
Vile su smeštene na obali i imaju privatni ulaz i bazene. Među njima su i dve nove vile – Medusa Estate i Vila Peninsula – Palazzo Imperiale. Corfu Imperial nudi jedan od najobimnijih izbora tipova smeštaja na najekskluzivnijoj destinaciji na Krfu.

07 Luxury Accommodation In Grecotel Corfu Imperial 20956 Usluga

Sa izborom od  restorana i barova, u hotelu Grecotel Corfu Imperial bićete i više nego zadovoljni. Opcije za zabavu i opuštanje su brojne: 5 bazena, teretana i personalni treninzi, TRX, aerobik i akva aerobik, joga, pilates, ples, džogiranje, planinarenje, stoni tenis, ronjenje, večernje žurke i DJ nastupi, Grecoland Kids Club za najmlađe goste, iznajmljivanje jahti, škola vodenih sportova sa jedrenjem na dasci, kanuima, pedalinama, skijanjem na vodi, jedrenjem, parasailingom i još mnogo toga vas očekuje u ovom fenomenalnom hotelu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika