Grecotel Eva Palace 5*

Grecotel Eva Palace nudi savršen odmor sa svojim slikovitim okruženjem, bazenom sa palmama i spa centrom za parove.

15 Eva Palace Nestled In Green Gardens 34781 Lokacija

Ovaj luksuzni hotelski kompleks koji pripada jednom od najluksuznijih lanaca hotela u Grčkoj, smešten je u zalivu poluostrva Komeno, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Od grada Krfa i međunardnog aerodroma udaljen je oko 13 km. Nalazi se između poznatih letovališta Dasije (5 km) i Guvije (5km).

32 Sky Luxury Guestroom Sea View 37237 Smeštaj

Eva Palace nudi romantičnu kolekciju soba, suite-ova, prelepih bungalova i novouređenih vila. Hotelsku celinu čine glavna zgrada i bungalovi. Standardne sobe u glavnoj zgradi ili bungalovi, sa delimičnim pogledom na more ili vrt ili direktnim pogledom na more, veličine su od 25 do 28 m2. Porodične sobe su veličine 41 m2 i mogu ugostiti dve odrasle osobe i dvoje dece. Nalaze su u glavnoj zgradi na prvom ili drugom spratu i imaju pogled na okolinu hotela. Sve sobe imaju balkon.

24 Creative Cocktails In Serenissima Bellini Bar 34790 Usluga

Gostima su na raspolaganju glavni restoran, impresivni kompleks bazena, dečiji bazen, a la carte restoran, bar kod bazena, bar na plaži, spa centar (uz doplatu), teretana, mini-klub za decu, dnevna i večernja animacija, mini market, besplatni Wi-Fi internet konekcija u čitavom kompleksu, besplatne ležaljke i suncobrani na plaži, peškiri za plažu i bazen. Korišćenje parkinga je gostima dostupan bez doplate.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika