Grecotel LUX ME Daphnila Bay Dassia 4*

Prelepa Daphnila je deo poluostrva Grecotel Kommeno, jednog od najekskluzivnijih letovališta na Mediteranu. Daphnila Bay Dassia se prostire na zelenoj padini sa pogledom na zaliv i Jonsko more, okružena zelenilom, vrtovima i mirisom borova.

15 Relaxation And Sunbathing Under The Greek Sun Daphnila Bay Dassia 22905 Lokacija

Ovaj živopisni rizort je deo poluostrva Kommeno i nudi prekrasan pogled na zaliv i Jonsko more. Nalazi se u mestu Dassia, iznad zaliva sa šljunkovito-peščanom plažom. Grad Dassia je udaljen oko 3 km, a grad Krf i međunarodni aerodrom oko 12 km.

07 Hideaway Daphnila Bungalow Limited Sea View Accommodation In Daphnila Bay Dassia 19437 Smeštaj

Hotel nudi izbor od 18 modernih tipova soba u kojima možete uživati, opremljene modernim sadržajima, uključujući mini bar, pribor za čaj i kafu, Wi-Fi internet, sef i luksuzne prozvode.

02 Bar For Cocktails And Drinks At Grecotel Daphnila Bay Dassia 19449 Usluga

Vrhunski izbor hrane i pića u kojima možete uživati tokom celog dana, uključujući raskošne opcije za doručak, ručak i večeru, a la carte restorane, ukusne užine, poslastičarnice i palačinke, neograničeno piće iz široke kolekcije vrhunskih brendova, odabrane etikete vina, osvežavajući kokteli i zdravi sokovi. Uživajte u uslugama na bazenu i plaži, kao i u zabavnim fitnes i wellness aktivnostima.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika