Ikos Dassia 5*

Opustite se u spektakularnom okruženju i kosmopolitskom šarmu hotela Ikos Dassia, besprekornom iskustvu na privlačnoj jonskoj obali Krfa.

Ikos Resorts Beachfront Suites 1398x2100 Lokacija

Ikos Dassia se nalazi na 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Krf na istočnoj obali ostrva. Smešten u izolovanom zalivu, uživa u prekrasnom pogledu i idealno je lociran za istraživanje ovog fascinantnog ostrva i svega što može da ponudi.

Junior Suite Sea View 2880x1920 Smeštaj

Deset hektara prostranstva na plaži sa zelenim okruženjem osigurava da svaka od 411 luksuznih soba, suite-ova i vila ima jedinstven pogled i ambijent. Prostrani balkoni, privatne bašte i bazeni dodaju luksuz koji svaki boravak čini posebnim.

Ikos Dassia Sea Flavors Restaurant 2785x2100 Usluga

Ikos Dassia vodi goste na gastronomsko putovanje kroz menije sa Michelinovim zvezdicama do najfinije lokalne kuhinje. Sedam a la carte restorana i renomirani Dine Out doživljaj, koji vas upoznaje sa najboljim lokalnim restoranima, osiguravaju zaista jedinstveno iskustvo. Ikos Spa by Anne Semonin je prostor u kome se možete opustiti, podmladiti i osvežiti. Iskusni terapeuti i mirno okruženje upotpunjeni su tretmanima renomiranog francuskog brenda lepote. U vodi ili van nje, postoji čitav svet aktivnosti u kojima možete uživati u hotelu Ikos Dassia. Usavršite svoje teniske i fudbalske veštine, istražite ostrvo na biciklu ili se pridružite opuštajućoj sesiji joge.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika