Ikos Odisia 5*

Udahnite svež, šumski vazduh i šetajte mekim, baršunastim peskom duž blistave jonske obale Krfa. Drugi Ikos koji se otvara na ostrvu, Ikos Odisia, nalazi se u zalivu preko puta globalno nagrađivanog Ikos Dassia hotela.

Ikos Odisia Masterplan 2880x1861 Lokacija

Ikos Odisia se nalazi na 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Krf na istočnoj obali ostrva. Uokviren mirisnom šumom, potpuno novi Ikos Odisia nalazi se na zadivljujućem poluostrvu u zalivu Dassia na Krfu.

Ikos Odisia Deluxe One Bedroom Suite Balcony Sea View 2880x2035 Smeštaj

390 elegantnih soba i suite-ova vas pozivaju u inspirativnim pogledima i udobnosti bez premca, sa šik bungalovima koji udobno sede u sopstvenom mirnom uređenom okruženju. Nudeći privatne bazene, bašte, terase i balkone, svaki boravak u Ikos Odisia odiše luksuzom, dok prozori od poda do plafona pozivaju na otvoreno.

Ikos Resorts Local Drive Adventure Tesla Car 2880x1919 Usluga

Očekuje vas pet a la carte restorana i mediteranski bife, koji će vas upoznati sa primamljivom kuhinjom sa menijima koji su kreirali kuvari sa Michelin zvezdicama. Sa 10 primamljivih bazena i prelepom peščanom plažom, hotel vam pruža više izbora kada je u pitanju pronalaženje mirnog mesta za odmor pod suncem. Ikos Spa by Anne Semonin je prostor za opuštanje, podmlađivanje i osveženje, sa neverovatnim pogledom na obalu i Jonsko more. Iskusni terapeuti i mirno okruženje upotpunjeni su tretmanima renomiranog francuskog brenda lepote. Ikos Odisia nudi mnoštvo aktivnosti za celu porodicu, uz wellness, zabavu, vodene sportove, biciklističke staze, jogu, tenis i još mnogo toga.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika