Blue Palace - a Luxury Collection

Luksuzni rizort u Grčkoj, sa izuzetnim šarmom, arhitekturom i stilom, Blue Palace Resort & Spa je savršen izbor za kombinovanje autentičnog ostrvskog smeštaja, najbolje nagrađivane kuhinje i utočišta za sva čula. Pozivamo vas da otkrijete ovo očaravajuće grčko ostrvo.

1816_bp6_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na čuvenoj obali Elounda na ostrvu Krit, ovaj luksuzni rizort na plaži pruža pogled na relikvije ostrva Spinalonga.

1813_bp3_orig-1.jpg Smeštaj

Sve sobe imaju luksuzne krevete, prekrivene satenskim čaršavima od 320 niti. Gosti uživaju u dodatnim pogodnostima kao što su lokalni alkoholni aperitivi, sezonsko voće, grčki delikatesi po dolasku i flašu osvežavajuće vode dnevno. Mini bar vrhunskog brenda nudi celodnevno osveženje, dok televizori sa ravnim ekranom sa satelitskim kanalima i Wi-Fi internet pružaju obilje mogućnosti za zabavu. U luksuznom mermernom kupatilu, prvoklasni toaletni pribor i plišani bade mantili i papuče obezbeđuju gostima udobnost u toku celog dana.

1811_189arsenaliloungebar_orig-1.jpg Usluga

Na plaži se nalazi Water Sports Center koji nudi razne mogućnosti sportova na vodi za entuzijaste svih uzrasta. Golf klub Crete je golf teren sa 18 rupa, izgrađen prema međunarodnim PGA standardima od strane arhitekte Boba Hanta, člana engleske PGA. Klub se nalazi 40 km (oko 30 min vožnje) od hotela u pravcu Herakliona. Dva teniska terena su na pogodnoj lokaciji u okviru resorta i nude spektakularan panoramski pogled. U okviru Elounda Spa se nalazi savremeni fitnes centar.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika