Daios Cove Luxury Resort & Villas

Smešten na mirnoj plaži Vathi na Kritu, Daios Cove Resort and Luxury Villas je jedan od najboljih hotela sa 5 zvezdica u Agios Nikolaosu. U blizini grada Agios Nikolaos, a ipak dovoljno udaljen od buke, ovaj luksuzni rizort na Kritu se nalazi na atraktivnoj i mirnoj lokaciji. Daios Cove Resort je obeležje stila, sa jedinstvenom hotelskom arhitekturom i minimalističkim, ali raskošnim dizajnom enterijera.

1833_dc2_orig-1.jpg Lokacija

Daios Cove je lako dostupan od aerodroma Iraklion i na kratkoj vožnji od centra Agios Nikolaos i mesta Elounda.

1834_dc3_orig-1.jpg Smeštaj

Ovaj šarmantni, luksuzni smeštaj na Kritu ima 261 sobu i suite sa pogledom na more, koje je dizajnirala prestižna firma 3SK Stylianidis. Elegantno uređene, sve deluks sobe sa pogledom na more i luksuzni suite-ovi nude potpuno opuštanje i mir. Daios Cove nudi i luksuzne vile sa vrhunskim uslugama i sadržajima.

1835_dc4_orig-1.jpg Usluga

Možete se opustiti u Spa centru i priuštiti sebi dan masaže, uživajući u prekrasnom pogledu na more u Infinity bazenu. Provedite dan u moru baveći se sportovima na vodi ili ronjenjem uz pomoć stručnjaka, ili otkrijte prelepe plaže Krita iznajmljujući jedrilicu ili jahtu iz hotela. Kritska kuhinja je poznata kao zdrava i ukusna opcija. Iskusni kuvari koriste samo najkvalitetnije sveže i lokalne sastojke kako bi napravili zaista nezaboravna jela u sva tri restorana.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika