Elounda Gulf Villas & Suites

Ekskluzivne Elounda Gulf Villas & Suites na ostrvu Krit, idealno smeštene u blizini blistave plaže Elounda, imaju samo 10 individualno dizajniranih suite-ova i 14 luksuznih vila na Kritu. Hotel Elounda je riznica privatnosti i prefinjenog luksuza na ostrvu Krit.

1189_egv5_orig-3.jpg Lokacija

Elounda Gulf Villas & Suites je idilično smešten na zapanjujuće lepoj severoistočnoj obali ostrva Krit u Grčkoj. Izolovan usred živopisnog ostrva, hotel se nalazi tik uz zapanjujuću plažu Elounda, samo 1,5 km od ribarskog mesta Elounda i 5 km od kosmopolitskog grada Agios Nikolaos. Međunarodni aerodrom Iraklion, kao i luka Iraklion, nalaze se na oko 70 km udaljenosti od hotela.

1190_egv6_orig-1.jpg Smeštaj

Suite-ovi se kreću od 1 do 2 spavaće sobe sa odvojenim dnevnim boravkom i nalaze se u blizini glavnog bazena hotela. Vile se kreću od 1 do 4 spavaće sobe i sve imaju privatni bazen sa đakuzijem sa prekrasnim pogledom na more. Spa vile pored privatnog bazena nude i privatnu teretanu, saunu i parno kupatilo. Elounda Gulf Villas sa pogledom na more pružaju najprefinjenije okruženje u kombinaciji sa kvalitetnim personalizovanim uslugama za putnike koji traže najbolji mogući odmor na ostrvu Krit.

8408_elounda-1_orig-1.jpg Usluga

Hotelski Elixir Spa Gallery je carstvo harmonije, opuštanja i blagostanja gde gosti mogu da koriste saunu i parno kupatilo, stimulativni đakuzi na otvorenom i potpuno opremljenu salu za teretanu, ili koriste opuštajuće tretmane masaže za celo telo i spa terapije. Osim vrhunskih sadržaja, dva a la carte restorana nude odlični izbor hrane i pozivaju goste da uživaju u ukusnim obrocima u prijatnom i elegantnom okruženju restorana.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika