Domes Noruz Mykonos 5*

Zakoračite u svet u kome se energija Mikonosa stapa sa sofisticiranošću Domes rizorta, pulsirajući uz živahne ritmove i nudeći neobične mediteranske staze, bujno zelenilo, prekrasne poglede na Egejsko more i posvećenost svakom detalju.

Pool (3) Lokacija

Domes Noruz Mykonos je luksuzni rizort samo za odrasle. Smešten na kikladskom ostrvu Mikonos, rizort je udaljen samo 650 metara od plaže, u blizini užurbanog mesta Agios Stefanos i 6,5 km od međunarodnog aerodroma Mikonos. Poznati noćni život grada Mikonosa je na samo 4,2 km od rizorta. Ovo slikovito mesto na Mikonosu okruženo bujnim zelenilom i prekrasnim pogledom na Egej pruža elegantan i jedinstven boravak.

Pure Haven Sea View Private Pool Interior (2) Smeštaj

Sa 38 soba, Domes Noruz Mykonos pruža elegantan i jedinstven boravak. Sobe u hotelu Domes Noruz Mykonos opremljene su nameštenim privatnim dvorištima, balkonima ili terasama, sa luksuznim kikladskim dekorom. Kupatila inspirisana spa centrom daju dodatni dodir luksuza gostima, a potpuno opremljen mini bar u svakoj sobi doprinosi uzbuđenju i atmosferi zabave.

Upbeat Retreat Private Pool 2 Usluga

Rizort se nalazi u blizini mnogih svetski poznatih barova na plaži, neverovatnih plaža i užurbane scene noćnih klubova Mikonosa. Takođe se može pohvaliti prepoznatljivim barskim restoranom i koktel barom. U okviru objekta postoji jedan glavni bazen opremljen ležaljkama, suncobranima i barom pored bazena. Domes Noruz Mykonos je utočište za one koji dele strast prema globalnoj sceni dnevnog i noćnog života. Rizort služi kao polazna baza za istraživanje legendarnog klabinga na Mikonosu. Uz živu muziku i bitke kuvara, gosti će se zagarantovati zabaviti. Rizort takođe daje prednost wellness-u, sa teretanom na otvorenom, sesijama joge i prepoznatljivom Soma Spa centru.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Specijalna ponuda

3=4 (za uplaćene 3 noći dobijate 4. noć gratis)

6=8 (za uplaćene 6 noći dobijate 7. i 8. noć gratis)

9=12 (za uplaćene 9 noći dobijate 10, 11. i 12. noć gratis)

za sve rezervacije do kraja avgusta, za period putovanja od 15.08.2023. do 01.10.2023.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika