Grecotel Mykonos Blu

Grecotel Mikonos Blu, najbolji hotel na plaži Psarou, dočekuje vas u potpuno svežem i redizajniranom ruhu, u savršeno belim i ambijentalno plavim tonovima.

04 Grecotel Mykonos Blu Aegean Views 20368 Lokacija

Hotel je izgrađen iznad zaliva Psarou sa stepenicama koje vode do peščane plaže gde su kabine za presvlačenje i tuševi, ležaljke sa mekim dušecima, peškiri za plažu i suncobrani besplatni. Od aerodroma Mikonos do Grecotel Mikonos Blu hotela udaljenost je 3,2 km, odnosno oko 5 minuta vožnje.

27 Royal Blu Mansion Villa Private Pool Luxury Lounges In Exclusive Residences Grecotel Mykonos Blu 20394 Smeštaj

U ovom kikladskom rizortu, nalaze se beli kameni bungalovi, suite-ovi i vile, od kojih neki imaju privatne bazene. Smeštaj je ukrašen prirodnim tkaninama u apsolutno beloj i plavoj boji. Zadivljujući pogledi iz soba su inspirativni i oduzimaju dah. Izuzetne bele vile na obali Psaroua, su smeštene na stenovitoj obali sa senzacionalnim pogledom i nude izbor od 1 do 6 spavaćih soba.

14 Al Fresco Dining In L Archipel Restaurant Grecotel Mykonos Blu 20375 Usluga

Bilo da se radi o večeri, druženju uz piće, grickalicama, privatnoj večeri, gledanju zalaska sunca, izležavanju pored bazena ili na plaži, nema ničeg boljeg od raznolikosti mogućnosti da uživate u personalizovanom iskustvu uz jednu od opcija koje nudi rizort. Gastronomske užitke priprema profesionalno obučeno osoblje, od svežih morskih plodova do evropskih specijaliteta. Opustite se u hotelskom spa centru i probajte neke od najboljih tretmana za lice i telo. Uživajte u prirodnim lepotama ili se zabavite uz razne aktivnosti i sportove na vodi.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Savet eksperta

Uživajte u društvu svoje porodice i rezervišite privatnu večeru na plaži, uz osvetljenje baklji, gde će kuvar pripremiti meni po vašem izboru. Cveće i zabava se mogu dodatno organizovati da poboljšaju vaše veče zabave, opuštanja i veselja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika