Myconian Avaton Resort

Myconian Avaton Resort je novi dragulj u Myconian Villa Collection, prefinjenoj kolekciji luksuznih hotela u porodičnom vlasništvu. Jedinstvena lokacija između neba, zemlje i mora čini ga mestom neverovatne lepote. Ovo je mesto apsolutne privatnosti, izuzetnog stila i usluge po meri.

14465_myconian-avaton-2_orig-1.jpg Lokacija

Formiran od strane prirode i umetnošću čoveka, Avaton je luksuzni hotel jedinstvene lepote, izgrađen u steni visoko iznad plaže Elia, najduže plaže sa finim peskom na Mikonosu. Panoramske terase i privatni balkoni nude zaista izuzetan pogled, a Avaton je mnogo više od jedinstvene lokacije.

14471_myconian-avaton-14_orig-1.jpg Smeštaj

Od Pure Sea View sobe do Apocalypsis vile sa privatnim bazenom, od kojih svaka nudi čist komfor i moderan, besprekoran stilski dizajn. Elementi napravljeni po meri, ručno rađeni detalji od drveta, luksuzni sadržaji i prostori su praćeni visoko personalizovanim uslugama.

14478_myconian-avaton-26_orig-1.jpg Usluga

Restoran Avaton nudi ekskluzivna gurmanska iskustva, služeći kreativna jela inspirisana domaćom kuhinjom. U Avaton baru, gosti mogu da uživaju u piću pored bazena i laganom obroku uz zadivljujući pogled na plažu Elia. Sanctuary Spa nudi luksuzne tretmane koje vodi stručno osoblje, najsavremenije bazene za talasoterapiju, parno kupatilo i teretanu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika