Myconian Villa Collection

Bilo da tražite romantično skrovište ili luksuzni smeštaj idealan za odmor sa porodicom ili prijateljima, Myconian Villa Collection je savršen izbor.

4646_drzmyconian7483_orig-1.jpg Lokacija

Sa privilegovanom lokacijom na plaži Elia, šarmantni centar glavnog grada Mikonosa udaljen je 12 km.

4635_drzmyconian6368_orig-1.jpg Smeštaj

Dizajnirane za one koji traže vrhunsku privatnost, potpunu relaksaciju i personalizovane usluge, ove vrhunske vile na Mikonosu odlikuju se veličanstvenim enterijerom i izvanrednim sadržajima. Kombinujući elegantne enterijere sa ručno rađenim detaljima i toplim nijansama, sobe i vile pružaju neograničeni pogled na more.

4649_drzmyconian7441_orig-1.jpg Usluga

Gurmanska jela, ukusni mediteranski delikatesi i izvanredna usluga obećavaju da će oduševiti i najizbirljivije goste. Majstorski kombinujući sezonske organske sastojke lokalnog porekla, kao i prirodno bilje i začine, kuvari slobodno izražavaju svoju kreativnost i stručnost u kulinarskoj umetnosti, nastojeći da zadovolje različite gastronomske preferencije. Bilo da grickate ukusne poslastice u Infinity baru pored bazena, ili uživate u a la carte restoranu Cabbanes sa pogledom na čuvenu plažu Elia, uverite se da ćete uživati u jedinstvenom i nezaboravnom iskustvu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika