Panoptis Escape

Ovaj izvanredni skup vila, Panoptis Escape by Myconian Collection na Mikonosu, gleda na mirno prostranstvo plaže Elia i tirkiznu beskonačnost Egejskog mora.

escape1 Lokacija

Smešten iznad netaknute plaže Elia na južnoj obali Mikonosa, Panoptis Escape pruža pogled od 360 stepeni na svetlucavo Egejsko more. Udaljen je samo kratkom šetnjom do privatnog dela plaže Elia. Potrebno je 25 minuta leta od međunarodnog aerodroma u Atini i 30 minuta vožnje helikopterom od Atine. Najbliži aerodrom je Mikonos, udaljen 12 km od smeštaja, a objekat nudi besplatnu uslugu prevoza do aerodroma.

escape2 Smeštaj

Postoji 6 vila, od kojih je svaka veličanstvena po svom dizajnu i pogodnostima. Pet izuzetnih vila ima 1 do 3 spavaće sobe i stambeni prostor od 46 do 230 kvadratnih metara sa privatnim bazenima, đakuzijima i batlerima. Šesta „Panoptis Escape Villa“ ima 21 spavaću sobu i 12 privatnih bazena i ima veličanstven pogled na more sa 1.900 kvadratnih metara zatvorenog prostora. Elegantna i očaravajuća, svaka Panoptis Escape Boutique Villa je majstorski dizajnirana od strane tima stručnih zanatlija kako bi spojila luksuzni život u skladu sa prirodnim okruženjem.

escape3 Usluga

Kuhinja na otvorenom sa roštiljem, privatni heliodrom koji može da primi do 3 helikoptera, privatni parking, pristup privatnom delu plaže Elia i spa apartman koji nudi širok spektar ekskluzivnih personalizovanih tretmana. U duhu zdravlja, možete se pridružiti i časovima joge ili pilatesa u posebno dizajniranom zen prostoru. Ukrcajte se na privatno iskustvo jedrenja do udaljenih, netaknutih plaža, upotpunjeno pecanjem i kuvanjem u boemskom stilu pored mora. Istražite grad na konju ili krstarite obalom i stenovitim zalivima na privatnoj jahti.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika