Santa Marina, a Luxury Collection

Santa Marina Resort & Villas na ostrvu Mikonos ima divno privatno okruženje na izolovanom poluostrvu, samo 3 km od grada Mikonosa. Veoma popularna i jedinstvena karakteristika Santa Marine je ekskluzivna peščana plaža, sa 150 metara svilenkastog peska koji dodiruje kristalno plave vode.

7379_lux1194de151554lighthouse_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na privatnom poluostrvu sa veličanstvenim pogledom na Egejsko more, zaliv Ornos i susedna ostrva. Ovaj izolovani rizort se nalazi na samo 4,5 km od luke, 3 km od aerodroma (JMK), a grad Mikonos je udaljen samo 3 km. Mikonos je svetski poznato, kosmopolitsko ostrvo idealno za parove, porodice i prijatelje. Živopisni gradić sa buticima, odličnom kuhinjom, modernim barovima i živahnim noćnim životom. Istorijska mesta uključuju drevno ostrvo Delos, udaljeno 30 minuta vožnje brodom od Mikonosa.

7382_lux1194gr109677villa-tanzanite-lounge_orig-1.jpg Smeštaj

Sastoji se od 9 Superior soba, 15 Superior Seaview soba, 36 Deluxe Seaview soba, 25 Seaview Suites (Junior & Deluxe), 3 apartmana sa jednom spavaćom sobom sa privatnim bazenom i 1 apartmana sa dve spavaće sobe, kao i povezane sobe idealne za porodice. Jedanaest sofisticiranih i jedinstvenih vila u Santa Marini su idealan izbor za pronicljive putnike koji traže vrhunsku privatnost, udobnost i opuštanje. Smeštene visoko na padini brda, sa panoramskim pogledom na Egejsko more, zaliv Ornos i okolna ostrva, svaka luksuzna vila sa 2, 3, 4 i 6 spavaćih soba ima sopstveni infinity bazen sa udobnim nameštajem i popločano dvorište od tikovine koje upija blistavo mediteransko sunce.

8069_buddha-bar-santa-marina-final-renderings-3_orig-1.jpg Usluga

U Santa Marina Lotus Spa centru uživaćete u čistom miru, gde se napetost tela i teret uma jednostavno tope, omogućavajući vam da se podignete osveženi, uravnoteženi i puni energije. Uživajte u dugoj privatnoj peščanoj plaži i kristalno plavim vodama Egejskog mora; dva infinity bazena, teretana i osvetljen teniski teren. Prvi Buddha Bar Beach na svetu na primorskoj lokaciji u Santa Marina Resort & Villas se otvorio u maju 2015. Ovo uzbudljivo mesto donosi poseban spoj stila, muzike, gastronomije i miksologije ovom kosmopolitskom ostrvu. Sofisticiran i udoban Buddha Bar Beach gleda na Egejsko more, pružajući očaravajući i veličanstven pogled na mikonski zalazak sunca.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika