Myconian Ambassador

Upoznajte Myconian Ambassador, luksuzni hotel koji dočarava izgled ovog prelepog ostrva, njegov šarm, lepotu i savršeni stil.

13692_myconian-ambassador-mala-1_orig-1.jpg Lokacija

Myconian Ambassador se nalazi odmah iznad plaže Platis Gialos na južnoj obali ostrva, poznatog po kristalnoj vodi i finom pesku. Čuvene plaže kosmopolitskog Psarou-a i živopisne Paranga i Agia Anna se nalaze na pešačkoj udaljenosti od hotela.

13666_myconian-ambassador-1_orig-1.jpg Smeštaj

Myconian Ambassador je 2015. godine prelepo transformisan od strane poznate kompanije GM Architects. Enterijer sa čistim linijama i hladnom sofisticiranošću visokog dizajna, koji se uliva u tihi komfor luksuznih soba, ili se preliva na spektakularnu terasu, a sve to bez prekida čarolije veličanstvenog pogleda na Egejsko more.

13678_myconian-ambassador-13_orig-1.jpg Usluga

Uživajte u kosmopolitskom ambijentu u jednom od barova pored bazena – Stay, Latitudes ili George’s Bar. U restoranu Efisia ćete probati vrhunske gurmanske obroke. Thalasso Spa je oaza opuštanja i podmlađivanja za dušu i telo. Ime spa centra odaje počast grčkoj reči „thalassa“, što znači more. Isprobajte terapeutske masaže u četiri hotelska bazena ili uživajte u parnom kupatilu, sauni i nizu opuštajućih tretmana. Pored teretane, možete se podmladiti uz časove joge i pilatesa koje vodi lični trener.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika