Myconian Kyma

Kyma je utočište luksuznog gostoprimstva sa 5 zvezdica visoko iznad grada Mikonosa. Već 40 godina ovaj zapanjujuće lep član grupacije Design Hotels privlači svetski džet-set koji ceni ne samo svetski poznate poglede na vetrenjače i Malu Veneciju, već i toplinu njegove prepoznatljive usluge. Ni previše moderan ni previše tradicionalan, Kyma je mesto za istinska iskustva.

Drz Myconian K 01466 Lokacija

Kyma se nalazi na izuzetnoj poziciji, na kratkoj šetnji od kamenih stepenica istorijske luke koje vode do Male Venecije i najživopisnijeg dela grada Mikonosa. Nalazi se na uzvišenom položaju na brdu i pruža prekrasan pogled na Egejsko more. Grad Mikonos – sa svojim brojnim uličicama, barovima i slavnim restoranima – takođe je nadomak primamljivog pogleda i dosega. Plaža Psarrou je udaljena oko 2 km, a centar grada oko 400 m.

27 Drz Myconian Kyma Q1a1808 Smeštaj

Kyma je luksuzno utočište koje obećava ništa manje od vašeg sopstvenog dela raja. Hotel prikazuje bezvremensku lepotu belih kikladskih kockica i kaldrmisanih ulica pod tamnoplavim nebom. Harmonija se prenosi na sunčane terase sa đakuzijem i infinity bazenima, kao i na sobe i suite-ove koji nude bele enterijere prepune savremenih udobnosti i preciznosti u svakom detalju. Nedavna rekonstrukcija dodala je mermer, drvo, staklo i kamen, dajući tradiciji novu snagu, zajedno sa originalnim umetničkim delima poznatih međunarodnih umetnika.

26 Drz Kyma Q1a2371 Usluga

Bilo da se radi o divnom doručku pored bazena, osvežavajućem laganom obroku ili finoj trpezi sa tri jela u restoranu Noa, inspirisanoj mediteranskom kuhinjom, ukusi u hotelu Kyma su iskustvo za pamćenje. Kyma je grčka reč za talas, ali tretmani koji vas očekuju u spa centru Satory su prava plima uživanja. Vrhunski spa centar uključuje pet zagrejanih bazena za talasoterapiju, koji se oslanjaju na pročišćavajuća i lekovita svojstva morske vode, a dopunjeni su esencijalnim uljima i hidromasažom. Prepustite se tretmanima koji uklanjaju poslednje ostatke umora prenetog iz vašeg svakodnevnog života. Uživajte u tradicionalnoj masaži za detoksikaciju i pojačajte cirkulaciju, ili doživite najnovije tretmane, prilagođene vašim potrebama.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Savet eksperta

Isprobajte neki od prepoznatljivih spa tretmana i iskusite istinsko opuštanje na vašem odmoru:

Myconian Detox Journey (Leg Massage, Slimming Leg Mask, Detox Facial)
Frangipani Lovers (Body Polish, Full Body Massage, Head Massage & Hair Mask )
Exotic Dream (Shell Chill Out Massage, Express Facial, Head Massage & Hair Mask)

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika