Myconian Naia - Adults Only

Postavljen na vrhu brda koje gleda na grad Mikonos i široko plavo Egejsko more, Naia je hotel koji čeka da vas zavede svojom jedinstvenom lepotom i retkim šarmom. Postavljajući novi standard za luksuz, hotel je izuzetan u svim aspektima dizajna, kuhinje i usluge – očaravajuća priča u kojoj gubite pojam o vremenu, dok se magična poglavlja odvijaju tokom dana.

Myconian Naia 10 Lokacija

Miconian Naia se nalazi na izuzetnoj poziciji, na kratkoj šetnji od kamenih stepenica istorijske luke, koje vode do Male Venecije i najživopisnijeg dela grada Mikonosa. Ova blizina užurbanog gradskog lavirinta uskih uličica, pune modernih barova i poznatih restorana, čini hotel Naia destinacijom izbora za goste koji traže sofisticirani mikonski noćni život sa elegancijom vrhunskog hotela. Lokalni zanati i butici ekskluzivnih brendova, uključujući Chanel, Burberry i Louis Vuitton, deo su ove jedinstvene destinacije.

Myconian Naia 13 Smeštaj

Naia nudi osamnaest najneobičnijih luksuznih suite-ova na Mikonosu, mirnih utočišta jedinstvene lepote samo za odrasle. Svaki prostor odiše fuzionim šikom, sa finim detaljima koji se mešaju sa kamenim zidovima, blistavim mesingom, mermernim podovima, vrhunski izrađenom stolarijom, slojevima finih tkanina, kao i umetničkim predmetima i dizajnerskim nameštajem. Veliki bračni kreveti sa baldahinom dizajnirani isključivo za Naia predstavljaju centar intimnosti i udobnosti, u kombinaciji sa izvanrednim pogledom. Moderni sadržaji i usluga koja je istovremeno pažljiva i diskretna upotpunjuju atmosferu neograničenog uživanja, koja će učiniti vaš boravak nezaboravnim.

Myconian Naia 11 Usluga

Gastronomija na Mikonosu je takmičarski sport u kojem se Naia ističe, vodeći vas na kulinarsko putovanje koje poziva iskusne poznavaoce da uživaju u nizu ukusnih jela od jutra do mraka. Od neuporedive arome sveže kafe kuvane od najfinijih zrna, i a-la-carte doručka na balkonu, preko laganih jela pored bazena i prepoznatljivih koktela na zalasku sunca, do večere u Narosu, gde na scenu stupa izvrsna mediteranska fusion kuhinja. Opustite se, napunite baterije i podignite vaš osećaj blagostanja na viši nivo u mirnom spa centru Satori. Ovaj vrhunski spa obuhvata pet zagrejanih bazena za talasoterapiju, koji se oslanjaju na pročišćavajuća i lekovita svojstva morske vode, a dopunjeni su esencijalnim uljima i hidromasažom. Prepustite se tretmanima koji uklanjaju poslednje ostatke umora prenetog iz vašeg svakodnevnog života. Uživajte u tradicionalnoj masaži za detoksikaciju i pojačajte cirkulaciju, ili doživite najnovije tretmane, prilagođene vašim potrebama od strane stručnih terapeuta.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Savet eksperta

Istražite Spa meni i probajte Frangipani Salt Glove Scrub, osvežavajući Superfood Pro-Radiance tretman za lice ili Chill Out masažu tela toplim školjkama. Tretmani su podržani sa dva ekskluzivna asortimana proizvoda koji prednjače u spa nezi:

Elemis tretmani, poznati po svojim izuzetnim dinamički aktivnim sastojcima protiv starenja i
Ligne St Barth, karipska linija koju hvale kozmetički profesionalci širom sveta zbog svoje originalnosti i izuzetnog kvaliteta njenih potpuno prirodnih cvetnih mešavina.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika