Scorpios

Scorpios je više od restorana; to je ideja o mestu gde zdrava hrana, jedinstveni dizajn i letnje vibracije udružuju svoje snage i formiraju jedinstveni koncept i estetiku koja je istovremeno moderna i minimalna, ali topla i privlačna.

14960_scorpios-mykonos6_orig-1.jpg Koncept

Scorpios predstavlja utočište na plaži koje kombinuje izuzetnu kuhinju, dobar provod i vrhunske događaje. To je moderna „Agora“ – ili mesto okupljanja gde se posetioci podstiču da razmenjuju iskustva, letnje vreme i ljubav prema jedinstvenosti. Zato je Scorpios više od restorana; ima klub na plaži, restoran, terasu za žurke i prodavnicu u kojoj možete kupiti ručno izrađene predmete, od kožnih dodataka do odevnih predmeta.

14964_scorpios-mykonos10_orig-1.jpg Restoran

Smešten u jednom od najslikovitijih predela ostrva između plaža Paradise i Paranga, na južnom delu ostrva Mikonos, Scorpios je otvoren 2015. godine kao deo hotela San Giorgio Mykonos, Design Hotels™. Rustikalni šik restoran se nalazi u centru kuće, sa terasom sa pogledom na more. Dizajn restorana Scorpios evocira grčki glamur i savremeni modernizam 1960-ih i vrhunski meša minimalizam sa bogatim teksturama i ručno izrađenim detaljima.

14966_scorpios-mykonos121_orig-1.jpg Hrana

U restoranu Scorpios čvrsto veruju u čuveni citat: „Mi smo ono što jedemo.“ Zbog toga restoran služi organsku hranu, uglavnom proizvedenu od strane lokalnog stanovništva. Prelepa jela inspirisana su mediteranskim gurmanima i pretežno su vegetarijanska. Šef kuhinje iza neverovatnih ukusa je Alexis Zopas koji voli da priprema užitke kao što su: sveža riba koja se svakodnevno donosi od lokalnih ribara ili škampi i pikantni tzatziki od avokada…

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika