Domes White Coast Milos 5*

Domes White Coast Milos je dragulj u okviru Domes Resorts kolekcije, ističe se kao luksuzni rizort na Milosu, nudeći ekskluzivno iskustvo daleko od buke modernog društva. Dozvolite sebi da se počastite raskošnim bekstvom, na lokaciji okruženoj netaknutom prirodom i ambijentom drevnih Kikladskih ostrva. Sa naglaskom na kulturno nasleđe, otkrijte skrivene priče ostrva Milos i prigrlite sofisticiranost prošlog vremena.

Milos 16 Lokacija

Domes White Coast Milos je luksuzni hotel samo za odrasle koji nudi jedinstvenu kombinaciju prirodne lepote Kiklada i elegantne jednostavnosti. Hotel se nalazi na prelepom kikladskom ostrvu Milos i udaljen je samo 200 metara od plaže Mytakas, 7,5 km od aerodroma Milos i blizu drevnog grada Phylakopi i tradicionalnih sela Plaka i Klima.

White Coast Suite With Private Pool 09 Smeštaj

Hotel ima 30 suite-ova, svaki sa sopstvenim bazenom, i panoramskim pogledom na kristalno čisto more po kome je ostrvo poznato. Gosti mogu uživati u direktnom pristupu kamenitoj plaži. Okruženi lepotom koja oduzima dah i jedinstvenom kikladskom arhitekturom, ovde se možete opustiti i prepustiti uživanju.

Makris Bar Restaurant Flavors (1) Usluga

Domes White Coast Milos se može pohvaliti prepoznatljivim restoranom i barom, koji nudi niz gurmanskih grčkih i mediteranskih jela za svačiji ukus. Hotel je dobio ime po poznatim primorskim belim stenovitim formacijama koje su deo rizorta, kao i poznata plaža Sarakiniko. Hotel takođe nudi niz aktivnosti i pogodnosti, uključujući glavni bazen, heliodrom i spa tretmane u sobi. Gosti mogu da uživaju u jahanju, vodenim sportovima, planinskom biciklizmu i ronjenju, sa zadivljujućim pogledom na more i zalazak sunca.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika