Parilio Hotel

Parilio Hotel, član grupacije Design Hotels, je veličanstveni rizort, u harmoniji sa okolnim morem i prirodnim stenama Kiklada. Otvoren u julu 2019. godine, ovo je najnoviji dragulj na grčkom ostrvu Paros.

16777_parilio-drone-2188_orig-1.jpg Lokacija

Parilio Hotel je smešten u zalivu Nausa, duž severoistočne obale ostrva između zadivljujuće plaže Kolimpithres i grada Nausa. Aerodrom na ostrvu Paros udaljen je manje od 30 minuta, a možete i sleteti na Mikonos i organizovaćemo vam transfer brodom do ostrva Paros.

16776_parilio-mala_orig-1.jpg Smeštaj

Svih 33 suite-ova je dizajnirano od strane Interior Design Laboratorium-a sa nežnim nijansama i umetničkim predmetima. Suite-ovi su ispunjeni svetlim, modernim i stilskim nameštajem i u skladu sa okolnim pejzažom. Najmanji suite ima 33 kvadratna metra i možete birati između privatnog bazena, pogleda na baštu ili privatnog dvorišta ili terase.

16775_parilio-mala-1_orig-1.jpg Usluga

Mesto mira i uzvišene lepote se može pronaći u hotelskom azijskom spa i fitnes centru. Naravno, možete se opustiti uz veliki bazen i uživati u toplom letnjem povetarcu uz fini koktel koji se služi na bazenu i terasama za sunčanje. U hotelskom restoranu Mr. E., koji nadgleda šef kuhinje Alexandros Tsiotinis, možete probati sezonska jela grčke i mediteranske kuhinje. Ne propustite da posetite obližnju plažu Kolympithres, poznatu po svojoj prirodnoj lepoti.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika