Amanzoe

Bogovi na planini Olimp bi mogli da zamene svoje nebeske palate za boravak u Amanzoe-u. Ovaj rizort na uzvišici, smešten na sunčanom poluostrvu Peloponez i okružen maslinjacima, sastoji se od 38 savremenih paviljona koji pružaju maksimalnu privatnost i očaravajući pogled. Svaki objekat, kome se pristupa kroz centralno dvorište sa kamenim zidovima, ima sopstveni bazen i terasu sa pergolom.

17084_amanzoeresort1_orig-1.jpg Lokacija

Amanzoe je udaljen samo 10 minuta vožnje od taverni i vreve Porto Helija. Odavde, kratka vožnja brodom vodi vas do živopisnog i istorijskog ostrva Spetses.

17057_amanzoe-3-2_orig-1.jpg Smeštaj

Svaki od 38 paviljona ima sopstveni privatni bazen, dužine od šest do 12 metara. Paviljoni su podeljeni u četiri kategorije u zavisnosti od lokacije. Okruženi su maslinjacima i nude spektakularan pogled na Egejsko more.

17056_amanzoe-2-2_orig-1.jpg Usluga

Dizajniran kao mirno utočište, hotelski Aman Spa nudi masaže, tretmane lica, pilinge, kao i još mnogo toga. Holistička filozofija grčke medicine kaže da je čovek u suštini proizvod prirodnog okruženja i da se zdravlje poboljšava kada živimo u skladu sa prirodom. Amanzoe nudi razne mogućnosti za fitnes i rekreaciju, uključujući studio za pilates, paviljon za jogu sa pogledom na okolna brda, potpuno opremljenu teretanu i dva teniska terena koja mogu biti osvetljena za noćnu igru.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika