The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino

Luksuzni rizort na prelepoj plaži Dunes pored Jonskog mora, prostrano zemljište sa maslinjacima, autohtonim drvećem i biljkama. Rizort je savremenog stila, sa prirodnim materijalima koji se savršeno uklapaju sa okolnim pejzažom. Postoji smeštaj koji odgovara i porodicama i parovima, sa vilama na obali mora do opcija sa povezanim sobama. Besprekorna usluga i pažnja posvećena detaljima čine da se Romanos Resort ističe.

6802_tr10_orig-3.jpg Lokacija

Smešten u delu Grčke koji je prožet istorijom i okružen bujnim maslinjacima, vinogradima i tajnovitim uvalama, Romanos je luksuzni rizort sa zadivljujućim pogledom na Jonsko more. Proteže se duž prelepe i nenaseljene plaže Dunes, što ga čini savršenim mestom za opuštanje i uživanje u svemu što ovaj deo Peloponeza može da ponudi. To je područje koje je u velikoj meri netaknuto masovnim turizmom, gde lokalne zajednice i dalje žive od ribolova, proizvodnje maslinovog ulja i vinarstva. Prirodne močvare i rezervati prirode su stanica za mnoge ptice selice, uključujući flamingose, a lokalne plaže okružene srednjovekovnim zamkovima i malim selima su raj za plivače. Rizort je udaljen samo 2 sata i 45 minuta vožnje od Atine i 50 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Kalamata.

6850_accomodation_orig-1.jpg Smeštaj

Veoma prostrane sobe, suite-ovi i vile ovog resorta su dizajnirani koristeći lokalni arhitektonski stil uz ugradnju modernih detalja. Paleta boja podseća na okolni bujni pejzaž i Jonsko more. Skoro sve sobe i suite-ovi u prizemlju uživaju u pojedinačnim infinity bazenima, i sve imaju pogled na more ili zaliv ili gledaju na bazen i floru resorta. Vile Romanos Resorta imaju privatne infinity bazene, direktan pristup plaži i uslugu batlera na zahtev. Ovo je odlična porodična opcija i takođe je popularna među parovima koji žele da koriste široki spektar dostupnih sadržaja.

6852_services_orig-1.jpg Usluga

Glavno središte rizorta je Agora (koju deli sa Westin Resort-om). Ovde se, pored amfiteatra, nalaze brojni butici, restorani, kafići i barovi. Ručajte ovde ili svratite na meze pre nego što pogledate film na otvorenom. Igračima golfa su na raspolaganju dva terena i golf akademija u kojoj se mogu rezervisati časovi. Anazoe Spa nudi spokojno utočište, sa izuzetnim menijem specijalnih tretmana zasnovanih na drevnim praksama zdravlja i lepote, koristeći ekskluzivne prirodne sastojke i jedinstvene proizvode ovog područja.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika