The Westin Resort Costa Navarino

Ostavite tragove koraka u pesku i stvorite uspomene u jednom od najboljih letovališta u Grčkoj. U mirnom okruženju, Westin Resort Costa Navarino predstavlja idiličnu lokaciju.

14365_westin-costa-navarino-10_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na očaravajućoj obali plaže Dunes, The Westin Resort Costa Navarino udaljen je oko 45 minuta od međunarodnog aerodroma Kalamata. Zaronite i istražite drevnu zemlju u jednom od najneiskvarenijih pejzaža na Mediteranu koji oduzima dah i koji ima izvanredno kulturno nasleđe dugo 4.500 godina. Ako odlučite da odete malo dalje od Westin Resorta, moći ćete da istražite i doživite jedinstveno iskustvo koje ovaj region može da ponudi. Mesta na listi svetske baštine UNESCO-a, uključujući čuvenu Olimpiju, Mistru i Hram Apollo Epicurius.

14372_westin-resort-costa-navarino6_orig-1.jpg Smeštaj

Arhitektura je inspirisana starim vilama u regionu, pružajući čudesne poglede na zaliv. Westin Resort Costa Navarino ima prostranih 445 soba i suite-ova, smeštenih među zelenim maslinjacima sa pogledom na veličanstveno Jonsko more, bazene i golf terene. Proglašeno za „Najbolju porodičnu destinaciju“ na Mediteranu među Starwood Hotels & Resorts grupacijom, ovaj izuzetni porodični resort sa 5 zvezdica u Grčkoj, zajedno sa brojnim barovima za odmor, bibliotekom, rustičnim salonom i prostorima za sedenje na otvorenom, nudi obilje mogućnosti za opuštanje, dok uživate u nekim od najlepših pogleda.

14369_westin-resort-costa-navarino3_orig-1.jpg Usluga

Westin Resort Costa Navarino ima 13 restorana, 4 bara i salona, kao i 3 bara pored bazena koji obezbeđuju vrhunsko iskustvo. Pre ili posle nezaboravnog spoja ukusa, uvek možete odlučiti da se opustite u jednoj od 22 sobe za tretmane koje Anazoe Spa nudi. Ako odlučite da oslobodite svoj um na drugačiji način, tu su dva golf terena Costa Navarino, The Dunes Course, koji su dizajnirali bivši šampioni američkog Masters šampiona i kapiten Rajder kupa Bernhard Langer.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika