Amada Colossos Resort 5*

Dobrodošli u udobnost sa 5 zvezdica i vrhunski nivo proizvoda i iskustava, u kombinaciji sa toplinom i velikodušnošću grčkog gostoprimstva. Potpuna relaksacija, izuzetni ukusi i zabava za porodice i parove čekaju na prelepom ostrvu Rodos u vrhunskom rizortu na obali mora.

Amada Colossos Resort 3 Lokacija

Sa lokacijom u prelepoj Kaliteji, na istočnoj obali Rodosa, hotel je udaljen kratkom vožnja od Starog grada koji je pod zaštitom UNESCO-a i aerodroma. Samo 3 km dalje su izvori Kalithea, čije su termalne vode bile poznate po svojim lekovitim svojstvima u antici, a čija posebna energija i dalje zrači čitavom obalom.

Amada Colossos Resort 4 Smeštaj

Dizajnirane sa ljubavlju za vaš apsolutni komfor i opuštanje, sobe, suite-ovi i vile su elegantno opremljene drvetom i mermerom i drugim prirodnim materijalima. Pronaći ćete moderne pogodnosti i udobnost u bojama i dekoru koji će učiniti da se osećate kao kod kuće. Većina soba ima balkone ili terase sa direktnim ili bočnim pogledom na Egejsko more, a druge gledaju na padinu.

Amada Colossos Resort 5 Usluga

Bilo da se izležavate na zlatnom pesku hotelske ekskluzivne obale, ispijate hladno piće u baru pored bazena ili se spuštate niz tobogan, zabava i odmor su vam garantovani. Svideće vam se hotelski dnevni zabavni program i svi sportovi i aktivnosti u ponudi za decu i odrasle. A kada završite sa zabavom, kako bi bilo da se opustite u Amada Wellness Spa centru? Postoji čitav svet iskustava u Amada Colossos Resortu i sva su vam na raspolaganju.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika