Elysium Resort & Spa 5*

Otkrijte oazu luksuznog smeštaja, gde je čista elegancija ukombinovana sa najvišim standardima i udobnošću.

59 204 Pools Gardens Beach Elysium Lokacija

Hotel zauzima istaknuto mesto na peščanoj plaži Kalitea sa plavom zastavom, pored živopisnog prirodnog okruženja i u neposrednoj blizini grada. Grad Rodos udaljen je samo 8 km, dok je popularno letovalište Faliraki sa brojnim aktivnostima, prodavnicama i užurbanim noćnim životom udaljeno 4 kilometra južno. Porodice i ljubitelji tobogana treba da znaju da su od drugog najvećeg vodenog parka u Evropi udaljeni samo 500 metara. Međunarodni aerodrom Rodos nalazi se na 15 km od hotela.

10 140 Deluxe Guestroom Wenge Elysium Smeštaj

Prostrane i modernog dizajna sa nežnim bojama, sobe kombinuju eleganciju sa udobnošću. Sobe su opremljene Wenge i Zebrano nameštajem, sa prostorom za sedenje sa sofom ili foteljom i pisaćim stolom, sopstvenim kupatilima sa luksuznim toaletnim priborom i imaju pogled na more.

64 410 Almyra Beach Bar Elysium Usluga

Odmorite se od sunčanja na plaži i revitalizujte se uz hladno piće uz smirujuću lounge muziku u veličanstvenom Beach baru. Za one koji cene panoramski pogled daleko od mediteranske vrućine, Lobby Bar će se bez sumnje pokazati kao krajnje skrovište. Pored barova, hotel nudi 3 restorana sa grčkim i internaconalnim specijalitetima. Opustite se  podmladite u modernom Serenity Spa centru koji nudi tretmane i ESPA proizvode.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika