Esperos Village Blue & Spa - Adults Only Hotel 5*

Esperos Village Blue je smešten na zelenom brežuljku među borovima i čempresima, uronjen u zadivljujuće prirodno okruženje, sa panoramskim pogledom na Egejsko more koji oduzima dah.

Esperos Village 9 Lokacija

Esperos Village Blue je idealan hotel za parove. Smešten na zelenom brežuljku, između borova i čempresa, uronjen u zadivljujuće prirodno okruženje sa panoramskim pogledom na Egejsko more. Od aerodroma Rodos je udaljen 16 km, a do centra Rodosa 12 km.

Esperos Village 2 Smeštaj

Esperos Village Blue kombinuje plavetnilo kristalno čistih voda zajedničkih i privatnih bazena sa odličnom atmosferom i privatnošću. U Esperos Village Blue o vama će se brinuti dobro obučeno, gostoljubivo i uslužno osoblje koje brine da vaš boravak učini nezaboravnim kao i uvek. Izaberite smeštaj u jednoj od 11 tipova soba sa pogledom na more ili Belvedere Suite sa sopstvenim bazenom.

Esperos Village 5 Usluga

U Panorama restoranu se nudi meni zasnovan na grčkoj i mediteranskoj kuhinji sa živom i interaktivnom kuhinjom, proizvodima bez glutena, stanicom za super hranu, vegetarijanskim delicijama, kulinarskim kreacijama, grčkim tradicionalnim specijalitetima, stanicom za deserte i svežim voćem. Osim Panorame, postoji još 3 restorana u kojima možete uživati. Za opuštanje, tu je Idolo Spa, očaravajuća wellness destinacija za goste Esperos Village Blue & Spa hotela. Nudeći širok spektar holističkih tretmana inspirisanih Mediteranom, spa centar je raj za zdravlje, lečenje i harmoniju.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika