Lindos Blu Luxury Hotel & Suites

Izgrađen u stenovitoj padini sa pogledom na živopisni zaliv, ovo je romantično skrovište, "Adults Only" hotel i takođe član brenda Small Luxury Hotels. Kaskadne terase vode do peščane plaže, izbor suite-ova i vila sa privatnim bazenima, fini restorani i izuzetna usluga, savršena kombinacija za idealan odmor za parove.

14481_lindos-blu3_orig-1.jpg Lokacija

Smešten odmah izvan Lindosa, istorijskog mesta u srcu ostrva Rodos, poznatog po belim kućama, vizantijskim crkvama i kaldrmisanim ulicama.

14498_lindos-blumala1_orig-1.jpg Smeštaj

Svetle i moderne sobe sa spektakularnim pogledom na more kroz klizna staklena vrata, opremljene su najnovijim sadržajima – od brze bežične mreže, hidromasažnih kupatila, Nespresso aparata za kafu do rasveta za raspoloženje. Vile i mezonete sa privatnim bazenima nude više prostora i ekskluzivno iskustvo.

14497_lindos-blu19_orig-1.jpg Usluga

Zajednički prostori uključuju fitnes centar, Spa by ElxisSpapa, zatvoreni bazen i dva otvorena bazena. Restoran Five Senses sa fantastičnim panoramskim pogledom na more služi grčku i fusion kuhinju, a restoran Smeraldo priprema ukusan doručak i večeru. Za bogat meni koktela posetite jedan od tri bara.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika