Lindos Grand Resort & Spa 5* - Adults Only

Uđite u svet strasti u Lindos Grand Resort & Spa hotelu, potpuno novoj destinaciji samo za odrasle koja nudi vrhunska iskustva za vaš odmor na plaži.

Lindos Grand Resort & Spa 9 Lokacija

Na uzvišenju, neposredno iznad zaliva Vlycha i njegove mirne, romantične plaže naći ćete Lindos Grand Resort & Spa. Na maloj udaljenosti od poznatog tradicionalnog mesta Lindos, na jugoistočnoj strani ostrva, rizort je pogodno lociran za opuštajući odmor uz plažu i istovremeno blizu jedne od najživopisnijih lokacija ostrva: drevnog Akropolja i mesta Lindos. Grad Rodos i aerodrom su udaljeni oko 45 km od rizorta.

Lindos Grand Resort & Spa 8 Smeštaj

Lindos Grand Resort & Spa je luksuzna destinacija samo za odrasle, smeštena na ostrvskoj steni, u potpunom skladu sa okruženjem. Uživajte u raskošnom grčkom letnjem iskustvu u opuštenim, vrhunskim objektima, dizajniranim za vašu udobnost. Opustite se u sopstvenom privatnom infinity bazenu sa pogledom na beskrajno Egejsko more i dopustite da vam čista ostrvska svetlost oduzme dah u očaravajućem putovanju čula. Lindos Grand Resort & Spa je hotel samo za odrasle i prima goste starije od šesnaest godina.

Lindos Grand Resort & Spa 4 Usluga

Gastronomski raj za gurmane, restorani u Lindos Grand Resort & Spa su luksuzni i zadovoljavajući kao i sam hotel; otkrijte lokalne ukuse sa mediteranskim vibracijama i dodirima Dalekog istoka, i istražite bogatu kulinarsku tradiciju. Rezervišite malo vremena za zdravlje i dobrobit; detoksikujte, oslobodite stresa i dozvolite svom telu da pronađe svoj narušeni ritam uz tretman u umirujućem okruženju spa centra. Podignite svoj adrenalin uz veliki izbor vodenih sportova i zabavnih aktivnosti na plaži kao što su ronjenje ili pecanje. Mogu se organizovati pešačke i planinske ture biciklom ili solo ekspedicije, a lako možete organizovati golf meč na golf terenu Afandou ako ste ljubitelj golfa – nalazi se oko 25 km od rizorta.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika