Andronis Arcadia

Prvi luksuzni rizort na ostrvu, dizajniran od strane Kapsimalis Architects. Od jedine privatne plaže do najvećeg spa centra na ostrvu, rizort zaista prevazilazi sva očekivanja luksuznog hotela.

16349_trg-9217-l-sf_orig-3.jpg Lokacija

Za razliku od drugih hotela koji se nalaze na ivici kaldere, Andronis Arcadia zauzima drugačiju lokaciju. Nalazi se u podnožju mesta Oia (na samo pet minuta od centra) i nudi jedinstvenu privatnu plažu u kombinaciji sa pogledom na čuvene zalaske sunca na Santoriniju.

16344_andronisarcadia-greecejuly19carleyruddphotography8of39_orig-1.jpg Smeštaj

Tema dizajna hotela je ruralna, divlja priroda, i stoga je prepun zelenilom, vulkanskim kamenom, platnom i tkaninama napravljenih od prirodnih materijala i murala koji su inspirisani grčkom mitologijom. Svaki od 52 suite-a sa privatnim bazenom nudi neverovatan pogled na Egejsko more i čuvene zalaske sunca.

16348_moooolkapsimalisarchitectsarcadiahotel4_orig-3.jpg Usluga

Jedinstvenost rizorta ogleda se u njegovim luksuznim uslugama. To je jedino mesto na Santoriniju koje ima 3 restorana, svaki sa vrhunskim specijalitetima. Kada stignete, možete se odlučiti za wellness skeniranje i lekar će vam pružiti sve informacije o zdravlju i ishrani, zajedno sa wellness planom za vaš odmor. A ovo je dom najvećeg spa centra na Santoriniju, sa najsavremenijim izgledom i programom. Možete uživati u brojnim ekskurzijama, uključujući foto safari ili posetiti koktel laboratoriju gde će miksolog koristiti epruvete kako bi za vas pripremio piće dostojno Bogova.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika