Canaves Oia Hotel

Pretvoren iz postojećih pećina u dizajnerski luksuzni hotel, Canaves Oia Hotel je savršeno mesto za jedinstven beg od svakodnevnice. Hotel uključuje izbor luksuznih suite-ova sa pogledom na Kalderu, opušten restoran pored bazena i uslugu svetske klase, posvećenu stvaranju autentičnih iskustava.

14500_canaves-oia-hotel1_orig-1.jpg Lokacija

Ovaj luksuzni hotel na vulkanskoj litici se nalazi pored sestrinskog hotela Canaves Oia Suites. Smešten u živopisnom mestu Oia, predstavlja savršen početak za istraživanje popularnog severnog dela Santorinija. Najbliža plaža je udaljena samo 20 minuta hoda od hotela, a slikoviti grad Fira udaljen je 11 km.

14506_canaves-oia-hotel7_orig-1.jpg Smeštaj

Sobe preuzimaju svoj dizajn od jednostavne i čiste bele estetike Santorinija, u kombinaciji sa savremenim nameštajem. Za posebne romantične trenutke, nedavno renovirani apartman za medeni mesec sa bazenom nalik reci obećava nezaboravno iskustvo.

14504_canaves-oia-hotel5_orig-1.jpg Usluga

Iskustva napravljena po meri, uključujući ekskluzivnu degustaciju vina ili krstarenje na privatnoj hotelskoj jedrilici. Za opušteni ručak ili ukusne koktele, tu je Infinity Pool bar restoran. Dodatni sadržaji su udaljeni kratkom šetnjom, u sestrinskom hotelu Canaves Oia Suites, uključujući novi spa centar i gurmanski restoran.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika