Canaves Oia Suites

Smešten na litici iznad Kaldere, ovaj izuzetan kompleks sastoji se od modernog i šik hotela Canaves Oia i elegantnih, savremenih suite-ova, udobno smeštenih jedan pored drugog. Suite-ovi Canaves Oia spajaju spektakularan pogled na kalderu i Egejsko more, prostrane dnevne prostore i privatne bazene, sa besprekornom uslugom i vrhunskom atmosferom elegancije.

14426_canaves-oia-suites1_orig-1.jpg Lokacija

Smešteni u mestu Oia, Canaves Suites su izgrađeni na litici sa pogledom na Kalderu. Najbliža plaža je udaljena samo 20 minuta hoda od hotela, a slikoviti grad Fira udaljen je 11 km.

14449_superior-suite-suites-4_orig-1.jpg Smeštaj

Svi u beloj boji, 22 luksuzna suite-a odražavaju svetlinu santorijanske arhitekture, imaju ogromne prostore i privatne bazene sa zadivljujućim pogledom na Egejsko more. Doživite luksuz bez premca u novorenoviranim Junior Suite-ovima, elegantnim Superior Suite-ovima, jedinstvenom i neviđenom dizajnu River Pool Suite-a i Infinity Pool Suite-a, ili potpuno novom Predsedničkom apartmanu.

14431_canaves-oia-suites_orig-1.jpg Usluga

Iskustvo svetske klase očekuje vas u Spa Canaves. Kombinacija odličnih masaža u ambijentu čistog blaženstva sa veličanstvenim pogledom na ostrvo, pružiće vam nezaboravno iskustvo opuštanja. Za aktivniji odmor tu su fitnes teretana i časovi joge. Probajte izuzetnu kuhinju u restoranu Petra pored bazena ili doživite intimno gurmansko iskustvo u najspektakularnijem okruženju, na balkonu Panorama.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika