Mystique, a Luxury Collection Hotel, Santorini

Sa tipičnim dizajnom u ostrvskom stilu, luksuzni hotel Mistique je izgrađen u najlepšem svetskom pejzažu. Smešten na najpoznatijim liticama Oie, sa blistavim pogledom na čiste plave, kristalne vode prema vulkanu i Egejskoj kalderi. Dvadeset dva suite-a i vila pružaju autentično iskustvo Santorinija u elegantnom okruženju.

2275_ms1_orig-3.jpg Lokacija

Smešten na čuvenim liticama Oie, elegantan Mistique ima pogled na čiste plave kristalne vode, vulkan i Egejsku kalderu. Okružen nekim od najlepših pejzaža na svetu, dizajn rizorta odaje počast prirodi i luksuzu. Nalazi se na samo 18 kilometara od aerodroma Santorini i 20 kilometara od luke Atinios.

15832_mystiquesantorini24_orig-1.jpg Smeštaj

22 suite-a i vila prostiru se na više od 2.000 kvadratnih metara, pružajući nenadmašno iskustvo u elegantnom okruženju. Sve sobe su sa ljubavlju ručno izrađene od drveta, lokalnog kamena i stakla, sa primamljivim šarama urezanim u zidove. Antikvarni tekstil i luksuzni peškiri obaviće vas svojom toplinom i udobnošću. Vibrant i Allure Suites imaju prostranu spavaću sobu sa bračnim krevetom i susednim dnevnim prostorom, veliku panoramsku privatnu terasu sa trpezarijom na otvorenom i prelep pogled na more i kalderu. Pored toga, Vibrant Suites (30-40 kvadratnih metara) imaju prozračno kupatilo sa hidromasažnom kadom/tušem, a Allure Suites (40-50 kvadratnih metara) imaju prozračno kupatilo sa đakuzi kadom i staklenom tuš kabinom.

15830_mystique-santorini_orig-1.jpg Usluga

Večerajte na otvorenom uz ukusan meni koji ističe koloritnu mešavinu najsvežijih lokalnih sastojaka, začinjenih regionalnim ukusima u restoranu Charisma Gourmet. Njegov privlačan ambijent pruža panoramski pogled na infinity bazen i more iza njega.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika