San Antonio Hotel

Erupcija iskustava čeka u elegantnom hotelu San Antonio, koji će vam pomoći da otkrijete zadivljujuću prirodnu lepotu Santorinija.

14329_sanantoniosantorini-8_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na vrhu brda, sa pogledom na kalderu, hotel San Antonio je udaljen samo 15 km od međunarodnog aerodroma i luke Santorinija. Hotel se nalazi izvan Imeroviglija i omogućava vam da mirno shvatite večnost trenutaka koje su istorija i priroda tokom vremena stvorile. Glavni grad Santorinija, Fira, u koji pristižu brodovi za krstarenje iz celog Sredozemnog i Egejskog mora, udaljen je samo 5 km od hotela.

14338_sanantoniosantorini-17_orig-1.jpg Smeštaj

Arhitektonski impozantna, crna kamena tekstura eksterijera hotela izgleda kao da nije sa ovog sveta. Savršeno se uklapa u vulkanski pejzaž, formirajući izvanredan hotel sa 4 zvezdice. Unutrašnjost je podjednako očaravajuća. Prostrane, luksuzne sobe i apartmani sadrže velike dnevne i trpezarijske prostore i prostrane spavaće sobe koje će vas dovesti u stanje nirvane. Doživite privlačan karakter i šarm hotela u svim njegovim veličanstvenim detaljima, kao što su privatni đakuzi, kvalitetni toaletni pribor, prozračni prostori u kombinaciji sa velikim balkonima na kojima možete uživati u izvanrednim zalascima sunca i pogledu na azurno more.

14328_sanantoniosantorini-7_orig-1.jpg Usluga

Započnite svoj opuštajući odmor časovima Dru joge, koji su osmišljeni da vam pomognu da povećate nivo energije i oslobodite se stresa. Nastavite ovo smirujuće putovanje unutar hotelskog Volcanic Spa suite-a, gde vas čeka pravo podmlađivanje. Infinity bazen je vrhunsko mesto za svedočenje savršenog jutra na Santoriniju. Ne propustite priliku da začinite svoje leto u restoranu Cliffside Dinner, poznatom po svojim autentičnim i odličnim ukusima. Da biste doživeli najlepši zalazak sunca na svetu, idite u Sun Lounge Bar i uživajte u trenucima iz bajke, uz čašu najfinijeg vina.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika