Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4*

Alexandra Beach Hotel na Tasosu je izuzetan hotel na plaži koji nudi idealno okruženje za porodični odmor. Između palmi, smaragdne vode Egejskog mora i netaknute prirode, hotel Alexandra Beach na Tasosu pruža gostima prijatno i opuštajuće iskustvo.

Alexandra Beach Alb0663.jpg Lokacija

Smešten na plaži Pefkari, u blizini živopisnog mesta Potos, ovaj neverovatni rizort je idealan izbor za porodice, parove i prijatelje, koji se pitaju gde da odsednu na Tasosu kako bi svoj odmor iskoristili na najbolji način.

Alexandra Beach Thassos Spa Resort 8 Smeštaj

Alexandra Beach Thassos Spa Resort sa neverovatnim pogledom na more sastoji se od 222 sobe i apartmana sa privatnim ili zajedničkim bazenima, balkonom ili terasom sa koje se pruža panoramski pogled na more, planinu i bašte. Smatran jednim od najboljih hotela na Tasosu, hotel Alexandra Beach nudi povoljan odmor za porodice i prijatelje. Član Xenios grupe hotela, Alexandra Beach pruža visokokvalitetne usluge, osiguravajući da svaki boravak bude ispunjen radošću, opuštanjem i rekreacijom.

Alexandra Beach Thassos Spa Resort 10 Usluga

Idealan za opuštajući porodični odmor na ovom prelepom grčkom ostrvu Egejskog mora, hotel Alexandra Beach obezbeđuje da i deca i odrasli budu zadovoljni i veseli tokom svog boravka. Posebno namenjen bazen, dečiji obroci i stolice za hranjenje u restoranima, mini klub, igrališta na otvorenom i u zatvorenom, kao i usluge čuvanja dece, stvaraju jedinstven smeštaj za decu i priliku da se roditelji opuste i uživaju. Spa centar Alexandra Beach Thassos pruža niz tretmana i usluga kako biste proveli zaista jedinstveni odmor.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika