Alexandra Elegance 5*

Okružen morem i vrtovima, Alexandra Elegance je hotel sa 5 zvezdica na Tasosu koji zadovoljava potrebe tinejdžera i porodica koje žele da provedu kvalitetno vreme zajedno na jednom od najlepših grčkih ostrva. Ovo je prvi rizort sa 5 zvezdica u celoj Grčkoj koje je posebno dizajniran i orijentisan ka tinejdžerima i njihovoj zabavi i udobnosti.

Alexandra Elegance 1 Lokacija

Hotel Alexandra Elegance se nalazi na plaži u Potosu, aerodrom je udaljen oko 110km, a centar grada oko 100 metara.

Alexandra Elegance 5 Smeštaj

Nudeći zaista elegantan način života, sve sobe i suite-ovi su opremljeni modernim pogodnostima i imaju zadivljujući i neometan pogled na more. Elegantno uređene i dizajnirane, dajući prostor i tinejdžerima i njihovim roditeljima, sobe pružaju ugodan boravak za celu porodicu. S pravom smatran jednim od najboljih hotela na Tasosu, Alexandra Elegance podiže porodični odmor na sasvim drugi nivo.

Alexandra Elegance 3 Usluga

Od revitalizirajućeg plivanja u kristalno čistim vodama ogromnog bazena do zabavnih avantura, šetnji parkom ili trenutaka mirnog odmora u relax zoni ili đakuziju, u hotelu Alexandra Elegance ćete osvežiti svoju energiju i oživeti svoja čula. Spremite se da uživate u suncu na plaži, učestvujete u avanturističkim sportovima na vodi i uzbudljivim aktivnostima, igrajte igrice i uživajte u satima čiste zabave daleko od odraslih u YOUTH SHELL-u koji nudi brzi Wi-Fi internet i doživite odmor za pamćenje u vrhunskom luksuznom hotelu na Tasosu.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika